Tulitikkuja lainaamassa -näytelmä saanut kriitikoilta kiittäviä arvosteluja

Rautavaaran kesäteatteri on kerännyt kiitosta maakunnan pääjulkaisuissa tämän kesän näytelmästään. Savon Sanomien ja Iisalmen Sanomien kulttuuritoimittajat kehuvat näytelmää selkeäksi, raikkaaksi ja viihdyttäväksi kansankomediaksi.

Savon Sanomien Teppo Kulmala aloittaa teatteriarvionsa otsikoiden Rautavaaran Tulitikkuja lainaamassa on selkeä, raikas ja onnellinen. Kulmala kirjoittaa – Kerran jos toisenkin olemme seuranneet Vatasen ja Ihalaisen mutkia pitkin huviteatterin kliseitä. On lähdetty Joen kaupunkiin, ryypiskelty, ajettu porsasta, kähvelletty hevonen, retkotettu putkassa ja palattu tulitikkuja lemmenroihuksi liottaneina kummajaisina takaisin. Rautavaaran Teatteri tuulettaa. Olavi Virran & Harmony Sistersin Sinitaivas kuvastaa johtomotiivina kauniisti sitä kuulautta ja ihmiskeskeistä ymmärrystä, mikä Tarmo Valkosen sovitusta ja ohjausta sävyttää. Lue koko juttu Savon Sanomien sivuilta.

Iisalmen Sanomien Timo Muona otsikoi arvionsa Rivakkaa kansankomediaa ja jatkaa – Hauska ja mukaansatempaava kesäteatterien klassikko naurattaa katsojia tänä kesänä Rautavaaralla. Huvittavia kommelluksia, eläytyvää näyttelemista sekä sukkelaa sanailua tehostavat Rautavaaran teatterissa sopivan hillitty musiikin käyttö sekä näyttämö, jonka oviaukosta avautuu näkymä maalaismaisemiin. Lue koko juttu Iisalmen Sanomien sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *